top of page
VR Goggles

Tjänster & Produkter

Cyber Security As A Service (CSAAS)

Cyber Security As A Service (CSAAS) är en tjänst som kan hjälpa er att uppfylla kraven i NIS2-direktivet genom att erbjuda kontinuerlig övervakning och hantering av er IT-infrastruktur. Vi kan hjälpa er att identifiera och åtgärda sårbarheter, implementera säkerhetslösningar och upprätthålla en hög nivå av cybersäkerhet.

Få mer information om hur vi kan hjälpa er genom vårt paket Cyber Security As A Service

Samarbete

Genom att använda live-vy och versionshantering i molnet kan ni samarbeta med kollegor över alla era program, oavsett var ni befinner er och oavsett tidpunkt. Detta kommer inte bara att förbättra samarbetet och öka produktiviteten, utan också ge er möjlighet att snabbt och enkelt hantera och dela dokument och filer.

Microsoft 365

Med Office 365 är det möjligt att ha fullständig synkronisering mellan e-post, kalender och kontakter. Det spelar ingen roll vilken enhet du använder, eller om du gör uppdateringar på resande fot, all din information finns tillgänglig oavsett var du befinner dig. På så sätt kan du enkelt få tillgång till dina viktiga data var som helst och när som helst, utan några bekymmer.

En metod för att uppnå varaktig framgång kan innefatta att skapa en välplanerad och strukturerad process för att nå dina övergripande mål. Detta kan involvera att identifiera och prioritera de mest väsentliga områdena för din verksamhet och utveckla en strategi för att nå dessa mål på både kort och lång sikt. Genom att ha en klar plan för framtiden kan du effektivt positionera ditt företag för framgång och undvika oväntade hinder på vägen.

01

Vi kommer att besöka dig för att lära känna dig och din verksamhet, samt för att identifiera dina framtida behov av IT-stöd. På så sätt kan vi skräddarsy våra tjänster efter dina specifika krav och ge dig den bästa möjliga lösningen för att hjälpa dig att uppnå dina mål på både kort och lång sikt. Genom att förstå dina behov och utmaningar kan vi optimera vår service för att säkerställa att du får den högsta kvaliteten på IT-stöd som är möjligt.

02

Vi kommer att återkoppla till dig med konkreta förslag på hur vi kan stötta dina arbetsuppgifter och hjälpa dig att utveckla ditt företag. Vårt erbjudande innefattar en IT-strategi som är anpassad efter dina specifika behov, samt stöd i förändringsprojekt, drift, underhåll och obegränsad IT-support genom vår helpdesk. På så sätt kan vi garantera att du har tillgång till allt det IT-stöd du behöver för att driva ditt företag framåt, samtidigt som vi säkerställer att allt fungerar smidigt och effektivt.

03

Du behöver inte längre oroa dig för att göra felaktiga investeringar, då vi hjälper dig att öka lönsamheten så att du kan fokusera helhjärtat på att utveckla ditt företag. Vi erbjuder en budgeterbar månadskostnad som anpassas kontinuerligt efter dina behov, vilket innebär att du alltid har full transparens över dina IT-kostnader och kan fokusera på att göra affärer istället för att oroa dig för administrativa uppgifter. Vi ser till att du har allt IT-stöd du behöver för att lyckas på kort och lång sikt.

Helhetskonsultation

Vi erbjuder en tjänst som hjälper er att genomföra en behovsbaserad teknisk genomlysning av er IT och teknik. Syftet med denna genomlysning är att skapa en bättre vardag genom IT och teknik, och att framtidssäkra er verksamhet.

 

 

Vi börjar med att undersöka er nuvarande IT-arkitektur och tekniska lösningar för att identifiera eventuella brister och ineffektiviteter. Vi utvärderar också era nuvarande processer och rutiner för att se om det finns några områden där effektiviseringar kan göras.

 

Efter att ha identifierat områden som kan förbättras, arbetar vi tillsammans med er för att utveckla en plan för att genomföra dessa förändringar. Vi erbjuder stöd och rådgivning under hela processen, från planering till implementering och utvärdering.

Målet med vårt arbete är att frigöra resurser, kapital och/eller personal genom att skapa en mer effektiv IT-arkitektur och tekniska lösningar. Vi erbjuder våra tjänster till ett fast pris, så att ni kan ha fullständig klarhet och kontroll över kostnaderna.

 

När vi har kommit överens om en plan för förändringarna, implementerar vi dem och erbjuder kontinuerlig support för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

 

Sammanfattningsvis erbjuder vi en helhetslösning för att genomföra en behovsbaserad teknisk genomlysning av er IT och teknik. Med vår långa erfarenhet och utvecklade metoder kan vi hjälpa er att skapa en mer effektiv och framtidssäkrad verksamhet.

Teknisk IT inköp

Vi är specialiserade på försäljning och installation av datorer för företagsbruk, både fasta och bärbara. Vi erbjuder också nätverksprodukter såsom routrar, brandväggar, switchar, accesspunkter samt skrivare. Sedan 1998 har vi installerat och beställt IT-utrustning till våra kunder och har därför över 24 års erfarenhet inom området.

 

Vi förstår att det är avgörande för företag att ha en tillförlitlig IT-infrastruktur, och vi arbetar hårt för att se till att våra kunder får den bästa möjliga lösningen som passar deras specifika behov. Vi tillhandahåller alltid den senaste tekniken och högkvalitativa produkter som är utformade för att hålla länge och fungera utan problem.

 

Vårt företag har ett stort utbud av både fasta och bärbara datorer som kan anpassas efter dina specifika behov.

 

Vi vet också att skrivare är en viktig del av många företags verksamhet och därför erbjuder vi ett brett utbud av skrivare för både stora och små utskriftsbehov. Vi kan även tillhandahålla de tillbehör som krävs för en komplett installation, såsom skrivartoner och papper.

 

Vårt erfarna team står alltid redo att hjälpa till med installationen av all utrustning och ger nödvändig support. Vi ser till att allt fungerar som det ska och att du är helt nöjd med vårt arbete.

 

Sammanfattningsvis erbjuder vi högkvalitativa datorer för företagsbruk, nätverksprodukter och skrivare för att möta våra kunders specifika behov. Med vår långa erfarenhet av IT-inköp kan du känna dig trygg med att vi har de rätta kunskaperna och expertisen för att hjälpa dig med alla dina IT-behov.

IT mjukvara & molntjänster

Att välja rätt mjukvara och molntjänster är en viktig del av att driva en modern verksamhet. Vi på Intra erbjuder försäljning och installation av ett brett utbud av mjukvaror och molntjänster som kan hjälpa er att öka produktiviteten och effektiviteten på arbetsplatsen.

 

Vårt team av experter kan hjälpa er att välja rätt mjukvara och molntjänster som är anpassade efter era specifika behov och krav. Vi har ett stort utbud av kontorsprogram som Microsoft Office, Adobe och Google Workspace, som ger er tillgång till kraftfulla verktyg för att skapa, redigera och dela dokument, presentationer och kalkylblad med era kollegor och kunder.

 

Vi erbjuder också domänhanteringstjänster som kan hjälpa er att hantera era webbsidor och e-postadresser på ett smidigt och effektivt sätt. Med våra backup- och antiviruslösningar kan ni känna er trygga i vetskapen om att era data och system är skyddade mot potentiella hot.

 

När ni väljer oss för försäljning och installation av mjukvara och molntjänster så kan ni vara säkra på att ni får en högkvalitativ och pålitlig lösning. Vi hjälper er med allt från att välja rätt mjukvara och molntjänster, till installation, underhåll och support.

 

Vårt mål är att hjälpa er att optimera era arbetsflöden och öka er produktivitet och effektivitet genom rätt mjukvara och molntjänster. Vi är stolta över att ha hjälpt många företag att ta steget in i framtiden genom våra innovativa lösningar och vi ser fram emot att hjälpa er också.

FjärrSupport

Fjärrsupport är en teknisk lösning som gör det möjligt att lösa tekniska problem och svara på frågor på distans. Det är en effektiv och smidig metod för att ge support till våra avtalskunder som har tekniska problem eller frågor.

 

Med vår fjärrsupport kan vi fjärransluta till er utrustning och hjälpa er att lösa problem eller svara på frågor. Det innebär att vi kan ta kontroll över er dator, mobil eller annan utrustning på distans, och se vad som händer på skärmen i realtid. På så sätt kan vi diagnostisera problemet och lösa det på ett snabbt och effektivt sätt.

 

Fjärrsupport är också ett kostnadseffektivt sätt att ge support, eftersom det sparar tid och minskar behovet av fysisk närvaro på platsen. Det gör också att vi kan ge support till er oavsett var ni befinner er geografiskt, vilket kan vara särskilt användbart för företag med flera avdelningar eller verksamheter på olika platser.

 

Vi på Intra.nu är stolta över att kunna erbjuda våra avtalskunder den här fjärrsupporten som en del av våra IT-tjänster. Vi vet hur viktigt det är med snabb och effektiv hjälp när det gäller tekniska problem, och vår fjärrsupport är en viktig del i att säkerställa att våra kunder alltid kan fortsätta att driva sin verksamhet utan störningar.

Nyinstallationer

Intra.nu erbjuder tjänster för planering, ritning och installation av ny teknik för att möta era specifika behov och krav. Med över 100 genomförda nyinstallationer av IT, kamerasystem, mobilförstärkare och inpasseringslösningar har vi stor erfarenhet av att leverera högkvalitativ och pålitlig tekniklösningar.

 

Vi kan agera som både beställare, underleverantör och leverantör beroende på vad som passar er bäst. Vårt erfarna team är med er från början till slut i processen, från planering och ritning av el och data till installationen av tekniken och därefter testning och support.

 

Vi kan också komma in senare i processen och ge förslag på IT-installationer, inpasseringslösningar, kameralösningar och larmdesign utifrån era specifika behov och krav. Vi samarbetar tätt med er för att säkerställa att tekniklösningen som installeras möter era krav och förväntningar på funktionalitet, säkerhet och prestanda.

 

Vi har erfarenhet av att arbeta med kunder inom olika branscher och storlekar, från små företag till stora organisationer. Oavsett storlek på projektet kan ni lita på att vi arbetar med största noggrannhet och levererar högsta kvalitet. Vårt mål är att göra er teknik så smidig och problemfri som möjligt, så att ni kan fokusera på er verksamhet.

IT-Support

Vår IT-supporttjänst är utformad för att ge våra kunder en bekymmersfri upplevelse när det gäller deras IT-miljö. Vi förstår hur viktigt det är för företag att ha en stabil och säker IT-infrastruktur för att kunna utföra sina dagliga arbetsuppgifter.

 

Som er Single-Point-of-Contact ser vi till att alla era IT-problem löses snabbt och effektivt. Vi är stolta över att kunna erbjuda fast pris för våra supporttjänster så att ni som kund inte behöver oroa er för dolda kostnader eller överraskningar på fakturan.

 

Vi tar hand om all support som rör de IT-verktyg ni använder i er vardag. För de delar av IT-miljön som vi inte supporterar själva, samarbetar vi med era underleverantörer för att säkerställa att alla problem hanteras på bästa sätt. Det innebär att ni inte behöver hålla reda på flera olika leverantörer utan kan ha en enda kontaktperson för all IT-support.

 

Vi dokumenterar alla våra åtgärder och överlämningar, vilket ger en transparent och trygg process för våra kunder. Om vi behöver lämna över något till er, gör vi det endast efter att ha haft kontakt med er leverantör för att se till att allt är dokumenterat och förberett på bästa sätt.

 

Sammanfattningsvis kan vi säga att vi är dedikerade till att ge er den bästa möjliga supporten för er IT-miljö, så att ni kan fokusera på att driva ert företag framåt utan att behöva oroa er för IT-relaterade problem.

bottom of page