top of page

Om Oss

Vi är vid din sida för att se till att små och medelstora företag inte blir lämnade i stoftet när det gäller vältrimmade affärsprocesser. Vi vill att du ska kunna lägga allt krut på att utveckla ditt företag och dess erbjudande, medan vi tar hand om allt det där tekniska och digitala som kan vara en riktig pärs. Med vårt stöd kommer du att kunna jobba smartare, snabbare och mer effektivt, och därmed slippa stressa över IT-frågor och digitalisering. Vi gör allt i vår makt för att göra ditt liv som företagsägare så enkelt som möjligt.

Intra.nu är ett IT-konsultföretag grundat av Robert Kimfors år 1998. Det ursprungliga fokusområdet för företaget var att erbjuda IT-konsulttjänster för mindre företag, men under åren har Intra.nu utvecklats till att hantera alla aspekter av IT och teknik. Företaget har installerat hundratals system från början till slut och erbjuder en bred rad av tekniska lösningar, inklusive installation av dörrmiljöer, nätverk, skrivare, datorer och servrar, samt andra tekniska lösningar såsom larm, slussar och grindar.

 

Intra.nu är övertygade om att teknik kan hjälpa kunderna att frigöra resurser och minska kostsamma processer. Genom att implementera tekniska lösningar kan Intra.nu hjälpa kunderna att effektivisera sina verksamheter och frigöra tid och pengar som kan användas för att fokusera på kärnverksamheten och öka intäkterna. Genom att minska kostnaderna och öka intäkterna kan kunderna uppnå högre vinstnivåer och stärka sin konkurrenskraft på marknaden.

 

Intra.nu har en bred kompetens och erfarenhet inom IT och teknik och är väl positionerade att hjälpa kunderna med en mängd olika tekniska lösningar. Företaget är stolta över sin förmåga att hitta tekniska lösningar som är skräddarsydda efter kundernas unika behov och önskemål.

 

Sammanfattningsvis erbjuder Intra.nu en omfattande rad av tekniska lösningar för kunderna. Företaget har en stark kompetens och erfarenhet inom IT och teknik och är väl utrustade för att hjälpa kunderna att effektivisera sina verksamheter och frigöra resurser. Genom att ta bort kostsamma processer och fokusera på kärnverksamheten kan kunderna öka intäkterna och förbättra sin konkurrenskraft. Intra.nu är engagerade i att hitta skräddarsydda tekniska lösningar som passar kundernas specifika behov och är stolta över att hjälpa kunderna att nå sina mål.

Är du nyfiken på hur vi kan förbättra din företags IT-miljö?

 

Föreställ dig att du har full insyn och kontroll över kostnaderna. Tänk på hur arbetsmiljön på kontoret kan bli mer harmonisk och produktiv, där medarbetare kan fokusera på sina uppgifter utan störningar. Ökad lönsamhet och ny energi för att utforska nya affärsmöjligheter. Vi strävar efter att göra detta möjligt genom att skapa en IT-miljö som stödjer och driver din verksamhet framåt in i framtiden.

Nöjda Kunder

logga18.png
bottom of page